A vásárlásról

SZÁLLÍTÁSI INFORMÁCIÓK ÉS MÓDOK:

1. CSOMAGKÜLDÉS POSTAKÉSZ BORTÉKBAN, ELŐRE UTALÁSSAL:

A csomag feladására azt követően került sor, hogy a megrendelő a rendelni kívánt termékek értékét és a szállítási díj árát cégünkhöz átutalta, ezt követően két munkanapon belül postakész borítékban postára adjuk a csomagot. A csomag kiszállítása 2-3 munkanapot vesz igénybe, kézbesítése pedig "postaládába" történik, kérem rendelése leadásakor ezzel számoljon.

Bankszámlaszám: (Raiffeisen Bank Zrt.) 12083600-01514966-00100001

Nemzetközi bankszámlaszám:              HU98 1040 0724 5052 6681 6768 1009

  Rendelési összeg   

  Szállítási díj

  MOST(!), 2500 Ft (!) felett 10 ml kiszerelésnél ingyenes kiszállítás belföldre

  ingyenes

  MOST(!), 2500 Ft (!) felett 10 ml kiszerelésnél ingyenes kiszállítás belföldre

  ingyenes

2. CSOMAGKÜLDÉS - DPD Logisztika, ELŐRE UTALÁS fizetési móddal:

A leadott megrendeléseket 2 munkanapon belül (jellemzően a következő munkanapon) átadjuk kiszállításra az MPL logisztikai szolgálatnak, a csomag megérkezése a feladás másnapján várható Önnél, ezt kérem rendelésekor vegye figyelembe. 

Kérjük kedves Vásárlóinkat, hogy vásárlás során feltétlenül adja meg a telefonszámát, mivel ennek hiányában nem tudjuk átadni kézbesítésre a küldeményt.

Előfordulhat azonban olyan eset, hogy a termék pillanatnyilag nincs  raktáron és így rendelését nem tudjuk azonnal teljesíteni.

  Rendelési összeg   

  Szállítási díj

  Bruttó 12 999 Ft-ig  (DPD Csomagszolgálat)

  Bruttó 1150 Ft

  13 000 Ft felett   (DPD Csomagszolgálat)

  ingyenes

 

3. CSOMAGKÜLDÉS - DPD  Logisztika, UTÁNVÉTELI fizetési móddal:

A leadott megrendeléseket 2 munkanapon belül (jellemzően a következő munkanapon) átadjuk kiszállításra az MPL logisztikai szolgálatnak, a csomag megérkezése a feladás másnapján várható Önnél, ezt kérem rendelésekor vegye figyelembe. A számla kiegyenlítése ebben az esetben a csomag átvételekor történik.

Kérjük kedves Vásárlóinkat, hogy vásárlás során feltétlenül adja meg a telefonszámát, mivel ennek hiányában nem tudjuk átadni kézbesítésre a küldeményt.

Előfordulhat azonban olyan eset, hogy a termék pillanatnyilag nincs  raktáron és így rendelését nem tudjuk azonnal teljesíteni.

  Rendelési összeg   

  Szállítási díj

  Bruttó 6999 Ft-ig  (DPD Csomagszolgálat)

  Bruttó 1450 Ft

  Bruttó 7000 - 12 999 Ft-ig  (DPD Csomagszolgálat)   Bruttó 1250 Ft

  13.000 Ft felett   (DPD Csomagszolgálat)

  ingyenes

4. SZEMÉLYES ÁTVÉTEL:

I.

Neuston Healthcare

1037 Budapest, Bécsi út (a temetővel szemben)

Telefonszám: 20/ 278-0476

Amennyiben azt a szállítási módot kívánja igénybevenni, akkor ezt az opciót válassza ki a vásárlás során

A termékek korlátozottan állnak rendelkezésre. A számla kiállítása miatt mindenképpen meg kell rendelni a termékeket webshopon keresztül. A rendelést visszaigazoló e-mailben fog szerepelni a pontos cím és az átvételi időpont. Törzsvásárlóinkat is kérem, hogy előre rendeljék meg a termékeket webshopon keresztül....

 

ÉSZREVÉTELEK ÉS REKLAMÁCIÓK A SZÁLLÍTMÁNYOKKAL KAPCSOLATBAN

Amennyiben Ön bármi sérülést, eltérést tapasztalna, a szállítmányozó az Ön kérésére köteles tételesen átadni az árut és a helyszínen jegyzőkönyvet felvenni. Az ilyen eseteket, és bármi egyéb észrevételt (pl. eltérés a számlázott és a szállított tételek között, sértetlen csomagolásban sérült áru stb...) jelezni kell felénk az áru átvételétől számított 48 órán belül a sales@neuston.hu e-mail címen.

Külföldi megrendelés esetén kérje egyedi árajánlatunkat sales@neuston.hu e-mail címen.

A VÁSÁRLÁSTÓL VALÓ ELÁLLÁS JOGA:

Megrendelő az áru átvételét követő 8 munkanapon vagy 14 naptári napon belül indoklás nélkül elállhat a vásárlástól.

A távollevők között kötött szerződésekről szóló 17/1999. (II.5.) Korm. rendelet 4. § (5) és (6) bekezdései szerint a vállalkozás köteles a fogyasztó által kifizetett összeget haladéktalanul, de legkésőbb az elállást követő harminc napon belül visszatéríteni. A fogyasztó viseli az elállási jog gyakorlása miatt a termék visszaszolgáltatásával kapcsolatban felmerült költségeket. A fogyasztót ezen felül egyéb költség nem terheli.

Cégünk a termék teljes vételárát visszautalja az Ön bankszámlaszámára. (A visszatérítés a szállítás költségre nem vonatkozik, valamint a termék visszajuttatásának költsége is a vevőt terheli.)

Az Eladó kizárólag sérülésmentes, hiánytalan csomagolású termék (eredeti számlával) visszaszolgáltatása esetén köteles a teljes vételárat a Vásárló részére megtéríteni. Az eladó követelheti az áru nem rendeltetésszerű használatából eredő kárának megtérítését.

ADATVÉDELEMI NYILATKOZAT:

A Megrendelő adatait a szerződés teljesítése és a szerződés feltételeinek későbbi bizonyítása érdekében tároljuk. Adatait bizalmasan kezeljük, azt harmadik fél része át nem adjuk, kivéve a szerződés teljesítésekor a Szállítást végző vállalatnak. Adatainak kezelésekor az Adatvédelmi Törvénynek megfelelően járunk el.

Személyes adatok védelme:

A www.neuston.hu  website-ot használva Ön elfogadja ezen adatvédelmi politika feltételeit, és engedélyezi számunkra adatainak használatát az itt leírtak alapján.

 

NYILATKOZAT:

Az étrend-kiegészítő NEM GYÓGYSZER! Hatása a benne található alapanyagokra épül, és a szervezet regenerációjában játszhat szerepet. Készítményeink nem szándékoznak diagnózist állítani, kezelni, betegségeket gyógyítani.

ÜGYFÉLSZOLGÁLAT:

Ha kérdése lenne, tájékoztatásra van szüksége, vagy reklamálni szeretne, úgy kérjük keresse meg  ügyfélszolgálatunkat a sales@neuston.hu címen

Bízunk benne, hogy áruházunk elnyerte tetszését és a továbbiakban törzsvásárlóink között üdvözölhetjük.