Ayurveda

Tovább a termékekre

 Az ayurveda tudománya már több ezer évre nyúlik vissza. Az ősi indiai orvoslás a világ másik táján kialakult ki és napjainkban nem csak indiában, hanem a világ számos országában is a hagyományos orvoslás mellett reneszánszát éli. Napjaink számos betegsége nem most jelent meg, évszázadok, évezredek óta kíséri az emberiség életét. Ezeket minden népcsoport hagyományának megfelelően a környezetében őshonos gyógynövények felhasználásával igyekezett gyógyítani, a beteg felépülését gyorsítani vagy legalább a tüneteket kezelni.

Az ayurvedikus gyógyítás feladata az, hogy a szervezet egyensúlyát, a rendet, harmóniát visszaállítsa, ezzel biztosítva azt, hogy vásárlóink megerősödve boldogságban élhessenek.

Az ayurvédikus gyógyszerek szinte kizárólag természetes alapanyagokból állnak, hosszú ideje alkalmazzák, emiatt állítható, hogy nincsenek mellékhatásaik. Elsősorban gyógynövényekből készítik őket, céljuk a szervezet alapvető folyamatainak helyreállítása, az immunrendszer és más központi rendszerek erősítése.

Amennyiben bővebb információra van szüksége, úgy forduljon bizalommal ügyfélszolgálatunkhoz, partnercégeink hathatós szakmai háttértámogatását élvezve mihamarabb válaszolni fogunk.

Termékeink európai – így hazai - forgalmazására is excluzivitással rendelkezünk. Emiatt készítményeinket csak nálunk vagy disztribúciós partnereinknél érheti el.


Neutrifit

2,590 Ft