Füstölők

Tovább a termékekre

Az illatok meghatározhatják hangulatunkat, közérzetünket s ez által nyugtató vagy éppen izgató hatással vannak idegrendszerünkre is.

A füstölők ezen felül rendelkeznek enyhe fertőtlenítő hátassal, csökkentik a páratartalmat, a hőségérzetet, sőt egyes illatok a kimerültséget is.

Indiában mar évezredekkel ezelőtt felfedezték a füstölők jótékony hatását és jelenleg a 21. században is része a mindennapoknak. Nem csak kellemes illatuk miatt használják, hanem mert az egészségre jótékony hatást gyakorol, elősegíti a meditatív, elmélyült állapotot illetve a mindennapi imák elmaradhatatlan kelléke is. Napjainkban már nem csak Indiában, hanem az egész világon elterjedtek.

Füstölőink kizárólag Indiából importált illetve nagy tisztaságú olajból készült prémium termékek.

Prospektusunkban megtudhatja, hogy a különböző illatoknak milyen jótékony hatása van.

Füstölők használata: Kézbe fogjuk a füstölőt, meggyújtjuk, azután elfújjuk a lángot, úgy hogy a füstölő vége csak parázsoljon.

Sajnos a füstölők méretüknél fogva nem férnek bele postakész borítékba, emiatt csak csomagküldőszolgálaton keresztül tudjuk Önhöz eljuttatni.

A csomagküldő szolgálat díját csak a "vásárlásról" menüpont alatt található értékhatár felett tudjuk átvállani, ezt rendelése leadásakor kérem vegye figyelembe.