Bázisolaj

Tovább a termékekre

Amit a bázisolajokról tudni érdemes

A bázisolajok olyan természetes alapanyagokból készült vivőolajok, melyek a különböző illóolajok közvetítésére szolgálnak.

A bázisolajokat leggyakrabban diófélékből, csonthéjasokból vonják ki, aminek köszönhetően olyan növényi zsírsavakat tartalmaznak ezek az olajok, melyek könnyen felszívódnak az emberi bőrön. A bázisolajok természetes eredetüknek és kedvező tulajdonságaiknak köszönhetően ideális alapját képezik a különböző kozmetikai termékeknek, így parfümök, krémek, de szappanok és kenőcsök elkészítésénél is elengedhetetlen hozzávalói a munkának.

A bázisolajok kiválasztásánál kétféle szempontot kell figyelembe venni, ha azt szeretnénk, hogy minőségi alapanyag kerüljön az elkészítendő kozmetikai, gyógyászati termékbe: a bázisolaj legyen hidegen sajtolt és finomítatlan. A hideg sajtolás garantálja, hogy a növényből vegyszermentes úton nyerték ki az alapanyagokat és értékes hatóanyagai is megmaradtak. A finomítatlan olaj semleges színű és ízű, valamint gazdagabb telítetlen zsírsavakban.

Válasszon minőségi bázisolajat webáruházunk kínálatából, kérdéseivel pedig forduljon hozzánk bizalommal!

 

Kenőcsök, krémek, kozmetikumok készítéséhez akár BIO minőségben

Az általunk forgalmazott bázisolajok 100%-os tisztaságú sok esetben BIO minőségű bázisolajok, felhasználható krémek, kenőcsök,  bőrápolók, kozmetikai termékek készítéséhez. 

A lenti 30 ml-es kiszerelést elsősorban  kozmetikumok, szappanok, krémek, kenőcsök készítésével foglalkozó vevőink részére ajánljuk. Cégünk abban is különbözik a piacon levő konkurenciáinktól, hogy kérésre az illóolajok regisztrációjához szükséges dokumentációt is vevőink rendelkezésére tudjuk bocsájtani.

Előre utalás esetén az INGYENES szállítás postakész borítékban a 10 ml-es kiszerelésre vonatkozik...

A nagyobb kiszerelésű üvegek méretüknél fogva nem férnek bele postakész borítékba, emiatt csak csomagküldőszolgálaton keresztül tudjuk Önhöz eljuttatni. A csomagküldő szolgálat díját csak a "vásárlásról" menüpont alatt található értékhatár felett tudjuk átvállani, ezt rendelése leadásakor kérem vegye figyelembe.